De ce este cafeaua vietnameză specială?

man pouring hot water and making vietnamese coffee with a phin filter

Ar putea fi surprinzător, dar Vietnamul este una dintre cele mai importante țări implicate în industria cafelei. Este cel de-al doilea mare producător de cafea după Brazilia și istoria bogată a acesteia datează încă din anii 1700.

Cunoscând aceste fapte, primul lucru care se întâmplă ar putea fi: de ce cafeaua vietnameză este atât de rar de găsit în magazinele de cafea dacă există un producător de cafea atât de mare? 

Ei bine, răspunsul este foarte simplu. Cultura cafelei din lumea occidentală se bazează pe asigurarea unui impuls energetic în cel mai scurt timp posibil. Cafeaua făcută în mașinile automate de cafea durează mai puțin de un minut. În cele mai multe părți ale lumii, consumul de cafea înseamnă să savurezi gustul și să profiți de efectul de trezire. 

Ceea ce lipsește acestui tip de consum de cafea este evaluarea procesului de preparare. Prepararea cafelei vietnameze este mult mai dificilă decât apăsarea unui buton pe espressorul tău. Tu devii o parte esențială a procesului; măsori cafeaua și privești cum curge încet prin filtru, apoi te bucuri de capodopera operei tale.

Performanța excelentă a cafelei, amestecurile bogate și procesul general de preparare a propriei cafele îți oferă un sentiment extraordinar de satisfacție și o experiență a cafelei cu totul și cu totul nouă!Performanța excelentă a cafelei, amestecurile bogate și procesul general de preparare a propriei cafele îți oferă un sentiment extraordinar de satisfacție și o experiență a cafelei cu totul și cu totul nouă! Încearcă și vezi pe pielea ta! 

Suntem Craft Beans și credem că este o greșeală să bei aceeași cafea în fiecare zi. Este timpul să încerci ceva diferit și să încerci specialitățile noastre de cafele vietnameze în Magazin!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published