Top 3 specialități de cafea vietnameză pe care trebuie să le încerci

Top 3 Vietnamese Coffee Specialties You Should Try

Dacă ești gata să încerci și altceva decât espresso-ul obișnuit, ar fi timpul să dai o șansă și specialităților de cafea vietnameze. Gust bogat, aromă intensă și o experiență de neuitat: cam așa descriu majoritatea oamenilor prima lor experiență de degustare a cafelei vietnameze.

În acest articol, îți vom face cunoștință cu primele 3 specialități de cafea de Trung Nguyen, cel mai respectat brand de cafea vietnamez.

Creative 1

Datorită aromei sale naturale și dulci, Creative 1 este alegerea perfectă pentru cei care apreciază un gust dulce în cafeaua de dimineață.

Acest Culi Robusta, 100% bogat în cofeină, este o specialitate de cafea neagră, care este cu siguranță gustul perfect pentru trezirea de dimineață. Aroma delicioasă de ciocolată completează bine amestecul bogat de tonuri de aromă.

Cumpără-ți specialitatea de cafea Creative 1 de aici!

Creative 2

Acest amestec bogat de cafea este un amestec de Robusta vie și Arabica parfumată. Combinația celor două are ca rezultat o aromă echilibrată cu note de ciocolată.

Creative 2 este o alegere perfectă pentru cei care tocmai au început să exploreze lumea cafelei măcinate vietnameze, deoarece reflectă bine cele mai bune calități ale ambelor soiuri de cafea.

Dacă ești gata pentru o experiență nouă de cafea, vizitează magazinul nostru online și încearcă Creative 2!

Creative 3

Dezvoltată din ținutul-mamă Se Arabica, această cafea excelentă are un gust dulce, răcoritor, cu note florale și tonuri de vanilie. Datorită acidității sale ușoare și a dulceței gustoase, se potrivește perfect cu deserturile și produsele de patiserie.

Cu Creative 3 poți duce pauza de cafea la nivelul următor, așa că nu ezita să o împărtășești oaspeților tăi, deoarece se vor îndrăgosti de ea instantaneu!

Cumpără Creative 3 din magazinul nostru online!

Simte-te liber să răsfoiești magazinul nostru online și spune-ne dacă te putem ajuta cu găsirea amestecului tău preferat!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published