Un nou superstar în magazinul nostru online: S Conqueror

Brand New Superstar In Our Webshop: S Conqueror

Indiferent dacă călătorești în țări asiatice exotice sau pur și simplu stai în sufragerie, cafeaua vietnameză este întotdeauna o experiență unică care îți duce ziua la nivelul următor!

O singură înghițitură și poți să-ți iei adio de la diminețile plictisitoare și să întâmpini o atmosferă specială din viața ta adusă direct din plantațiile de cafea îndepărtate din Vietnam.

După cum știi, anul trecut v-am împărtășit cea mai populară colecție de cafea vietnameză, colecția de cafea măcinată Creative de la Trung Nguyen. Acestea sunt soiuri de cafea bogate în cofeină, cu un amestec fascinant de aromă intensă și tonuri aromatice.

Cu toate acestea, lumea cafelei vietnameze este mult mai mult decât o colecție de cafea, așa că ne-am gândit să te surprindem cu ceva nou ce nu ai încercat până acum. Acum este timpul să îți prezentăm noul superstar în magazinul nostru online, S Conqueror!

Această cafea fină, măcinată, este o alegere perfectă pentru adevărații fani ai cafelei vietnameze - o cafea originală, nativă, aromată cu ciocolată, exact așa cum o poți gusta și în timpul călătoriei tale către Vietnam.

Cafeaua „S“ este un amestec de Arabica, Robusta, Excelsa și Catimor. Un soi de cafea foarte distinctiv și interesant de care te vei îndrăgosti instantaneu. Oh, aproape că am uitat să menționăm: are ciocolată și whisky aromatizat. De ce ai avea nevoie mai mult pentru a-ți face dimineața (cafeaua) mai bună?

Dacă dorești să încerci ceva nou, S Conqueror este acum disponibil în magazinul nostru online. Nu ezita să te uiți:


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published